Zverte svoj úspech do rúk úspešných obchodníkov

Hľadáte nové obchodné príležitosti, chcete zvýšiť svoj obrat alebo potrebujete obchodné zastúpenie? Chcete ušetriť náklady na onboarding nového obchodníka a jeho školenie? Využite skúsenosti špecialistov zo Selluxon.



Špecializovaná obchodná agentúra

Spoločnosť Selluxon pomáha vytvárať nové obchodné príležitosti. Ak práve začínate s predajom tovaru či služieb alebo hľadáte spôsoby, ako podporiť rast podnikania, nastaví obchodnú stratégiu vášho rastu. Pracovníci spoločnosti majú bohaté skúsenosti s prieskumom trhu, pomôžu vám identifikovať a účinne osloviť vašu cieľovú skupinu. Za každým úspešným predajom stojí množstvo plánovania a príprav, telefonátov, osobných rozhovorov a hľadanie ciest na zabezpečenie vášho úspechu na trhu.

Predbehnite vašu konkurenciu

Spolupráca so Selluxon posilní vašu konkurencieschopnosť. Pracovníci spoločnosti disponujú silnými obchodníckymi zručnosťami a znalosťami preto vám dohodnú relevantné stretnutie, na ktorom vy už len dotiahnete obchod do úspešného konca. Nezabúdajú ani na analýzu konkurencie, jej silných a slabých stránok, aby ste ich mohli v boji na trhu prekonať a využiť naplno svoj potenciál.

Pre začínajúcich živnostníkov aj zabehnuté spoločnosti

Služby spoločnosti Selluxon vás odbremenia od hodín, ktoré by ste museli vy alebo vaši zamestnanci tráviť hľadaním nových zákazníkov. Externé obchodné zastúpenie šetrí vašu energiu, čas aj náklady.  Je výborným riešením pre začínajúcich podnikateľov, ktorí nemajú s predajom žiadne skúsenosti. Využiť ho môžu tiež zabehnuté spoločnosti, pre ktoré by bolo zamestnanie vlastného obchodníka priveľmi nákladné.

Zameranie na potreby klienta

Filozofiou Selluxon je priniesť viac nových zákazníkov a času pre existujúci biznis. Očakávať môžete profesionálne vystupovanie, spoľahlivosť a zameranie na uskutočnenie vašich zámerov. Či už predávate náhradné diely, oblečenie alebo by ste chceli na trhu preraziť s inovatývnym softvérom, zvýši percento pozitívnych referencií na vašu spoločnosť. Všetko preto, aby ste získali nové, stabilné obchodné partnerstvá.